Een man die weet wat hij wil…

Een man die weet wat hij wil. Die iets ziet en ervoor gaat. Een aardige man op het eerste gezicht. Respect voor het gezelschap waarin hij zich verkeert, maar niet zal aarzelen wanneer hem iets niet bevalt. Opkomt voor zijn familie en vrienden. De man met de BMW. Niet omdat ik hem als aso zie, maar omdat het statige merk bij hem past. Maar… die man, wanneer hij zijn prooi ziet, een sluw plannetje bedenkt om die prooi te vangen.
Ik wil die prooi zijn. De vrouw die hij alle hoeken van de slaapkamer laat zien….

 

Mijn leven is op dit moment niet bijzonder. Laten we het maar gewoon bij de hoorns vatten: saai. Mijn leven is SAAI. Ik sta in de ochtend op, ga naar mijn werk, kom thuis, eten maken – en opeten – om een film op te zetten en ik ga slapen. De volgende dag, in plaats van de film, een sportavond, maar de dagen passeren zonder dat er iets spannends gebeurt.

Ja, soms heb ik een date. Op het eerste gezicht een leuke man, maar al vrij snel kan ik bepalen of deze man mijn hart sneller laat kloppen. Vaak is dit niet het geval. Een man die borsten tieten noemt, of een vagina ‘een kutje’. Een man die zijn pik in iedere vrouw stopt. Nee dank je. Dan een man die graag een gezinnetje begint en mij als zijn vrouw zou willen. Ik denk dat veel vrouwen zo’n leuke man zouden willen, maar ik (nog) niet. Ik wil dingen ontdekken, dingen voelen welke ik nog nooit gevoeld heb. In boeken lees je vaak over ‘het vuur’. Laten we hopen dat dit waarheid is, want dit ‘vuur’ heb ik op die dates nog niet gevoeld. Kan ik het zomaar tegenkomen? Kan ik het zomaar voelen zonder dat ik ernaar op zoek ben?

Op zo’n saaie zonnige dag zoals ik er vele heb, besloot ik naar het plaatselijke meer te gaan. Handdoekje mee, bikini aan en lekker met een boek in de zon liggen. Een onzichtbaar bord naast me met de tekst ‘Laat me met rust, ik ben aan het lezen.’

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these